Oferim o gamă largă de articole decorative pentru locuinţă, articole pentru arta mesei şi cadouri în magazinele noastre.

Pe lângă o colecţie în permanentă reînnoire, ce dă farmec locuinţei, asigurăm pentru realizarea ideilor, produse unicate şi lucrate manual de la diferite branduri şi producători, sfaturi utile, deasemenea în alegerea unui cadou, cu experienţă şi cu mare plăcere vă ajutăm.

Aveţi ocazia de a alege între mii de produse: pentru decorarea locuinţei, tablouri, ceasuri de perete, decoruri pentru perete, vaze, veioze, cutii de depozitare, deasemenea articole şi accesorii de bucătărie, cum ar fi servicii de masă, seturi de cafea şi ceai, cafetiere, tăvi; articole de cadouri, rame foto, suporturi pentru bijuterii, cadouri pentru bărbaţi şi multe altele.

Aparţine de oferta noastră seturiile de porţelan englezesc pictate manual, săpunuri parfumate produse în Italia, servicile de masă poloneze, feţele de masă de o calitate superioară din India, şerveţelele de decor din Olanda şi Polonia, prosoapele personalizat (brodate).

Testimoniale

Aici puteți găsi orice!

”Multe lucruri frumoase,atmosferă plăcută. Vă mulțumesc, succes mai departe.”

Teodora

Mulțumesc pentru produsele premium!

”O oază de recreere pentru orice femeie!”

Anamaria

Abonează-te la newsletter!